Stradaregina

Stradaregina är resultatet av Sabatini Alessios och Andrea Branchinis passion för hantverksöl. Deras forskning, ingredienser, produktionsprocess och utveckling av recept gör Stradareginas öl trevliga att dricka. Bryggeriet uppdelat i två grenar, en tillägnad de toppfermenterade bryggstilarna och en för öl i lambisk stil.

LoverBeer

LoverBeer är baserade i nordvästra Italien och grundat av Valter Loverier. Inspirationen kommer från länder med lång bryggartradition, till exempel Belgien, kombinerat med italiensk vinkultur. Traditionella bryggmetoder kombineras med lokala råvaror som Barbera- och Nebbiolodruvor samt Ramassinplommon. LoverBeer fokuserar på specialöl, främst suröl.

Ca del Brado

Namnet speglar bryggeriet. CA är kopplat till regionen där en varierad flora av jäst och bakterier ger ölet en omisskännlig karaktär. BRADO härstammar från Bradùs som betyder långsam, eftersom ölets förädling kräver tid (i vissa fall år). Och Vild eftersom det alltid att finns en fri och inte helt kontrollerbar del i processen.